Orphus system + -

Pune o întrebare

001
E adevărat că în Bisericile Sataniste lumânările se sting singure?(Maria, 22, Moldova)

Da. În ziua când îndoctrinații creștini își sărbătoresc paștele, în Biserica Satanistă se întâmplă o Mare Minune: Lumânările se sting singure !!! Adică nu singure, ci sunt stinse de duhurile nevăzute trimise de Atotputernicul Satan. Pentru asta trebuie să deschideți toate ușile si ferestrele, ca duhurile să intre purtate de vânt. Dacă nu este vânt lumânările nu vor fi stinse, căci duhurile nu vor ajunge la ele.


002
La ce vârstă se botează în Religia Satanistă? (Nicolae, 32, București)

În Religia Satanistă nu se botează, ci se desbotează, se scoate orice legătură de zeitate, dar numai de la vârsta de 16 ani. Când omul e matur, de sinestatator și e conștient de pasul făcut.


003
Cum pot ajuta religia Satanistă? (Claudia, 40, France)

Religia Satanistă are menirea de a lupta cu îndoctrinarea religioasă. Cel mai bun ajutor este promovarea Satanismului/Ateismului pe toate căile. Însă Religia Satanistă nu refuză donațiile bănești. Toate donațiile vor fi înregistrate pe site, "cu" sau "fără" numele donatorului, iar apoi și cauza, unde au fost folosite.


004
Cum se deosebesc dracii de demoni? (Ionel, 16, Chișinău)

Dacă au aripi este demon precis, dar dacă nu au, trebuie analizată înfățișarea. Vedeți deosebirea dintre ei aici


005
Cum să-l deosebim pe Satan de Bathomet sau de draci? (Oxana, 24, Moldova)

Nu uitați, Satan a fost înger și spre deosebire de draci, are aripi, chiar de a fost o perioadă că nu le avea (când a fost aruncat în pământ) apoi au crescut la loc și s-au adaptat locației unde se află, adică sunt ca la liliecii de noapte. Ceea ce-l deosebește de Baphomet este doar înfățișarea. Spre deosebire de Baphomet, care are capul asemănător unui țap, Satan a rămas cu chip de om. Însă nimeni nu știe precis înfățișarea sa, pentru că El în diferite peroioade arată diferit.


006
În Biserica Satanistă se poate de cântat alte cântece înafară de cele religioase? (Zina, 33, SUA)

Se poate de cântat orice, înafară de cântece ce slăvesc alți zei. Este de dorit ca măcar cu sens ascuns să se vorbească de Satana, Moarte, sau alți slujitori ai iadului. Sau cântece de glumă despre sf.Troll și mamă-sa. Sau despre sensul vieții și multe altele.


007
Daca îmi vand sufletul, ce se v-a intampla după ce mor? (Nuconteaza, 19, Maramureș)

Dacă îți vinzi sufletul, sufletul tău va rămâne pe pământ mult timp, cât va fi nevoie. Se va reîncarna în alt corp. Satan păstrează pe pământ sufletele celor ce cred în EL.


008
Am voie să fa sex dacă în cameră sunt icoane (Vasâli, 25, Chișnău)

Religia Satanistă chiar încurajează prezența icoanelor. Icoanele sataniste ajută mai cu seamă bărbații, iar icoanele creștine lăcrimează de bucurie că nu sunteți bătrân și mai puteți.


009
Ce se va întâmpla dacă mă voi trezi noaptea, pe lună plină, voi zice cuvintele magice apoi de trei ori voi zice numele iubitului? (Olga, 41, Orhei)

Au făcut mai multe femei acest ritual. De obicei după începutul ritualului iau bătaie de la soț. Dacă soțul nu v-a bătut, socotiți că s-a produs o minune.


010
Eu sunt creștin și urăsc sataniștii. Voi veți ajunge în Iad, iar eu vreu să ajung în Rai. (Laurențiu, 21, Bacău)

Laurențiu, ți-am corectat greșelile... Singurul transport de a ajunge în Rai este sicriul. Tu știi ce trebuie să faci!


012
Este satanismul o religie sau e o glumă? (Vasile, 17, Criuleni)

Nu poate fi glumă. Cultul «Religia Satanistă» e aceeași religie ca și cea creștină, doar că ne rugăm unui alt lider - Satan. Și desigur e cu alte principii.


013
Ce să fac dacă sunt atacată de un vampir? Ce fac sataniștii în acest caz? (Olesea, 20, Chisinau)

Tu, dacă ești satanistă nu vei fi atacată de vampiri, căci vampirii sunt din aceeași armată, armata lui Satan. Dar dacă ești creștină scoate crucea de la gât și împinge-o în fața vampirului. Și roagă-te ca vampirul să nu fie ateu.


014
Lucifer și Satan sunt doi demoni diferiți? (Василий, 36, Москва)

Nu. Dumnezeu l-a numit "Lucifer" pe cel mai frumos înger care în traduce înseamnă: "Îngerul Luminii", "Steaua de dimineață", dar după trădare Dumnezeu a schimbat aspectul și numele îngerului. Numele nou este: Satan - inamicul, trădătorul. Unii luciferiști susțin că sunt doi demoni diferiți, însă o simplă analiză infirmă acest lucru: Dacă Lucifer nu și-a schimbat numele în Satan, atunci aceștia sunt doi foști îngeri diferiți. Dar cum să afirmi că îngerul are numele Satana, care înseamnă un trădător? În "Religia Satanistă", Lucifer este Satan, prefăcut într-un tânăr frumos, asemănător cu vechea sa înfățișare de înger.


015
S-ar putea împăca Satan cu Dumnezeu? (Cornelia, 40, Chișinău)

Cei ce cred în asta se numesc: "luceferiști". Ei cred că cel ce a fost cândva Lucifer a devenit Satan după trădare, dar și-a cerut iertare de la Creator și a devenit iarăși înger, iar cu Iadul conduce Bathomet. Religia Satanistă condamnă aceată teorie, care este în contradicție cu toate religiile și nu are nici o temelie în Biblie sau alte scripturi.


016
Satan are copii? (Samanta, 33, Brasil)

Satan a avut 13 copii cu Lilith, dar care i-au fost omorâți de Creator. De atunci numărul 13 e blestemat. Acum nu există dovezi că Satan ar avea copii, chiar de mulți își modifică corpul, pentru a se da fiu al lui Satan. Chiar în Biblia creștină, capitolul 13, se spune că sub numărul 666 se va naște Antihrist. Acesta va fi ultimul fecior a lui Satan.


017
Unde sunt purgatoriile? (Vasile, 50, Chisinau)

În Biblie nu este menționat purgatoriul, dar din spusele apostolilor, purgatoriile sunt chiar sub cimitire. Și creștinii recunosc că sufletul stă în cimitir 40 de zile, perioadă, în care va fi judecat.


018
Se poate de făcut rugăciuni către diavoli? (Susan, 46, Nantes)

Vă puteți ruga diavolilor, dar ca și în rugăciunea către Satana, diavolii acceptă rugăciunile ca argumente pentru acțiunile dvs, dar nu ca pe o rugăciune pentru a ierta ceea ce ați făcut. Doar Dumnezeu iartă, chiar dacă sunteţi un criminal, dar Satana și demonii nu iartă niciodată și vei răspunde pentru ceea ce aţi făcut când sufletul va ajunge Purgatoriu la judecată, unde se va hotărâ soarta sufletului. Ascultaţi melodia "Satana nu iartă" , a Patriarhului Vitalicus și multe vor deveni mai clare.


019
«Religia Satanistă» e aceeași religie ca și «Biserica lui Satan»? (Dorel, 35, Chisinau)

Nu! Sunt anumite principii care nouă nu ne plac la LaVey, chiar de moștenim majoritatea lor. Puteți vedea deosebirea dintre «Religia Satanistă», «Biserica lui Satan», «Templul Satanic»... aici


020
Dacă considerați că Satana este bun, voi nu sunteți sataniști ci închinători la Diavol (дьяволопоклонники)? (Артем, 38, Брянск)

Artem, nicio altă limbă nu are un astfel de cuvânt (дьяволопоклонники). Închinătorii la Diavol sunt sataniști, se închină lui Satan. Faptul că ei cred că Satana este bun sau rău este o altă problemă. Eu nu am întâlnit sataniști pentru care Satana este rău. Poate că sataniștii tradiționali au acest lucru, dar sataniștii moderni nu o au, precis.