https://religiasatanista.org/?p=28

Mărturiile Patriarhului Vitalicus


21
Nu mă laud, dar sunt un om cu inimă mare! 90% din tot timpul Meu, îl dedic pentru a-i ajuta pe nevoiași și pe cei săraci, rugându-mă pentru ei.

22
V-ați întrebat vreo dată de ce Diavolul se poate de invocat, dar Dumnezeu - NU? Pentru că Diavolul e mai comunicabil, și mereu găsește timp pentru cei ce se roagă. Dumnezeu "sucks", la capitolul "Relații cu publicul"

23
Ora 2 noaptea. La Ciocana e o liniște mormântală. Întreaga fire e scufundată în somnul adânc și doar Patriarhul Vitalicus nu poate adormi cugetând la viitorul omenirii. Din depărtare se aude un sunet înăbușit de bași, care se tot apropie: "Bum, bum, bum !" Un BMW negru se oprește chiar sub balconul Patriarhului, și din el iese câţiva tineri și tinere, bravi "moldoboi" ai neamului și încing o sârbă, de mai mare dragul. Toate ușile BMW-ului deschise, muzica la maxim. O chiuială frate, de parcă s-ar apropia oastea Socrului cel Mare la o nuntă din Drăsliceni.
Patriarhul privește din întuneric întreaga scenă, suduie în gând de toţi dumnezeii, face câteva rugăciuni satanice, dar fără nici un rezultat. Deodată, un demon îl împinge pe Înalt Preafericitul să ia un borcan gol de un litru și să-l arunce spre înflăcăraţii dansatori. Borcanul cazuse la câţiva metri de ei făcându-se ţăndări cu un sunet puternic. Brusc se oprise muzica și tot vorniceii improvizatei nunţi au intrat ca șobolanii in cutia lor neagră. A rămas doar un singur, neînfricat bărbat al neamului, cu pieptul dezgolit, care striga cât îl ţinea gura:
- Ieși ăi pidarazule unu la unu !!! .... mă-ta.... !
Se rotea de jur împrejur, neînţelegând de unde a zburat borcanul. O primată de gen femenin a ieșit din cutie și îl trăgea de mână pe neînfricatul haiduc.
- Hai Pavăl, intră că plecăm!
- Ședzi fă, a răspuns moldoboul și își continua chemarea la duel.
Numele lui i-a amintit Patriarhului de alt moldobou, din guvern, care zilele astea s-a întâlnit cu porcul rus, Rogozin.
Neînfricatul Pavăl demult intrase în cutia neagră și luminile roșii ale cutiei s-au stins în zare, însă Patriarhul stătea privind prin geam. Avea o tristă nostalgie, poate de la borcanul spart?
Dar un demon îi șoptise la ureche:
- Mergeţi la culcare Întunecimea Dumneavoastră, reeducarea are nevoie de mici jertfe! Veţi scrie mâine despre ideile aduse de demoni, care aduc doar beneficii societăţii.

24
Eu nu mă văd obligat să dau soției, mamei, educatoarei flori anume în ziua de 8 martie, mai ales că atunci sunt foarte scumpe. Pentru mine 8 martie e o zi ordinară, zi lucrătoare. Mă voi ruga pentru banii voștri pierduți.

25
Patriarhul Vitalicus nu trece strada înaintea automobilului, chiar pe trecerea de pietoni, ci așteaptă câteva secunde. Căci are și EL automobil și știe că automobilul oprește și pornește mult mai greu ca pietonul.

26
- Ce ar fi spus buneii tăi, dacă ar fi aflat că ești satanist? - Și aici e evoluție! Buneii mei umblau cu căruța, încălțați în opinci. Eu umblu cu Mercedesul, încălțat în cizme cupărate pe internet. Dacă buneii mei ar fi avut Discovery Channel, ar fi fost și ei sataniști.

27
Pentru babe a merge la biserică e ca pentru noi a merge la discotecă... E o distracție.

28
Dacă ai fost prins dormind la serviciu, ridici ușor capul și pronunți:«... și a sfântuui Duh, Amin!»

29
Nimeni nu te poate înșela. Tu singur hotărăști pe care dintre adevăruri alegi.

30
Dacă nu ar fi existat religiile, ne-ar fi fost cu mult mai greu să depistăm oamenii proști.

31
- Tu crezi că există Dumnezeu? - Eu cred că exită știința și credința oarbă.

32
Dacă cineva râde de religia ta, alege o religie mai puțin ridicolă, sau vino în Religia Satanistă și vei râde și tu de ei.

33
De jumătate de an tot adun bani să construiesc biserica satanistă. Dar ieri tentația a fost prea mare și de banii adunați mi-am cumpărat o chiflă. Vă rog de mă iertați, de mâine mă apuc de adunat iarăși bani.

34
Unicul avantaj al proștilor este cel numeric. Altfel nici nu se poate, așa e normal, proști trebuie să fie mai mulți.

35
Văzând ce gândire aveți și cine vă place vouă, un pic chiar mă mândresc că nu vă plac Eu și nu mă votați.

36
După ce l-au creat pe Dumnezeu, oamenii l-au creat pe Diavol, pentru ca să aibă un țap ispășitor pe care să dea vina.

37
Un popor pentru a fi puternic, ar trebui să-și voteze naționaliștii. Votând altceva, votează greșit.

38
Nu mă tem de puterea lui Dumnezeu pentru că Puterea lui Dumnezeu este egală cu Masa lui Dumnezeu, înmulțit la Accelerația lui Dumnezeu. (Legea a doua a lui Newton F=ma). Dacă masa ar fi mare, forța de atracție ar fi mare, (Prima lege a lu Newton) și Dumnezeu ar atrage toate galaxiile.

39
Oamenii bolnavi de creștinism vor să ajungă în împărăția cerurilor, dar ce să facă acolo? Să slăvească zi și noapte pe un tiran a cărui singur scop este să fie preaslăvit? Pe un tiran care ne-a alungat din rai doar pentru un măr? Fiți liberi, fiți sataniști !

40
Nu îndrăznesc să privesc noaptea la stele. Dacă le privesc, totul ce fac Eu, totul ce fac alții și totul ce vor face, își pierde sensul.