https://religiasatanista.org/?p=28

Mărturiile Patriarhului Vitalicus


41
Îmi place schimbarea puterii, pentru că după asta politicienii se bagă la pușcărie unul pe altul.

42
Îngerii sunt într-atât de cuminți, încât dacă îi rog Eu, Patriarhul Vitalicus, ei pot cădea de acord ca să devină demoni.

43
Dacă nu ai învățat fizica elementară în școală, vei vedea minuni la orice pas.

44
Patriarhul Vitalicus e alesul lui Satan și a lui Dumnezeu. Am înțeles asta când am trecut înaintea Mitropolitului Vladimir prin ușile sfințite de la Catedrala Ciuflea.

45
În fiecare zi îi mulțumesc lui Satan că nu-mi permite să devin bogat. Altfel aș fi devenit cinic, nerușinat și supraponderat de la viață bună. Și voi nu m-ați fi iubit, ci m-ați urâ :( Cred că m-ar iubi doar matușca Cornelia, că ea mă iubește oricum aș fi, chiar și bogat.

46
Nu ofensez sentimentele creștinilor intenționat, că doar nu sunt ateu. Eu doar îmi promovez religia Mea, iar ei se auto-ofensează :(

47
La toate cumătriile ce le filmez, preotul zice: "Sufla și scuipă peste Satana" iar oamenii suflă în direcția mea. Suflu lor plin de vrajă se oprește în pieptul Meu și nu ajunge la Satana! Pentru asta Satana mă iubește!

48
Oameni care în viața lor nu au privit nici un film științific despre univers, care nu au citit nimic din Biblie, dar vorbesc despre ea ca despre o carte care explică toată existența omenirii. Oameni ce cred în literatură artistică scrisă de antici, despre cum o fată ce a scăpat cu viață și nu a fost ucisă cu pietre. Acești oameni îmi explică Mie că eu merg pe calea cea greșită. Și Eu nu le pot striga în față: "Hoa... minte de Evul Mediu! Dă-ti un uăi în...", pentru că ei sunt prietenii mei, rudele mele, colegii mei. Răbd și tac... Le ascult sclipirile de înțelepciune și zic; "Ei... cine știe, poate că ai dreptate" Așa face un Patriarh înțelept și tolerant.

49
A intrat Întunecimea Sa, Patriarhul Vitalicus să bea o bere cu un creștin. - Bună seara Întunecimea Dvs, ce vă binevoiește sufletul? - O bere fiule, care-i mai bună? - Nepasterizată. - Bine fiule, ado, întru numele Domnului. Bea Patriarhul jumătate de bere, căci era foarte rece și El tot mai sufla peste ea în semnul crucii, ca s-o încălzească și să scoată din ea îngerii cei răi... - Cât mă costă această minune? - 50 lei - Bine, să fie primit întru numele Domnului, mânca-te-ar sănătatea! A ajuns Patriarhul acasă, să vezi dragă ce borfăială, de parcă îngerii jucau campionat de fotbal în burta Lui. Numai sunetul apei de la veceu parcă-i mai speria. În plus și gâtul i s-a umflat, a început a-l da în friguri. "Corona-virus" - s-a gândit Patriarhul. Ăștea vor să-mi ia coroana... "Fii atent, căci noi, patriarhii suntem mai vulnerabili ca muritorii de rând...", mi-a scris cândva colegul Meu, Papa de la Roma. Și avea dreptate! Patriarhul Vitalicus a scos sfânta cruce satanistă, și a rostit de 3 ori Tartărul Nostru și abea atunci a reușit să adoarmă. Iată ce face Sfânta Cruce! Azi dimineață e în formă și gata pentru a se ruga pentru voi, muritorilor. Piei coronavirus! Cruce satanică peste tine!

50
Satan nu creează vietăți noi, ci le modifică pe cele ce sunt create de Creator. Satan este însăși Evoluția, de care se teme Dumnezeu! Dar acest virus nu a fost modificat de Satan. Ceva nu a mers după plan. A fost un virus bun la început, perfect ca orice creație divina. Dar s-a răzvrătit intr-o buna zi! A căzut in păcatul neascultării.

51
O zi obișnuită de-a Patriarhului Vitalicus pe timp de coronavirus Patriarhul Vitalicus 8.30 Mă scol cu piciorul drept, îmi fac cruciță satanică. 8.31 Suduiala de dimneață. Sudui politicieni, creștnii și ateii pentru păcatele de ieri și pentru viața de azi. 8.45 Mă spăl cu aghiazmă satanică adusă din Nistru prin țevile din pământ. 9.00 Beau o cană de sânge cald și mănânc plăcintă cu creier de creștin 9.20 Aprind Televizorul și trec peste canalele TV din Moldova pentru a afla ceva noutăți. Peste 1 minut le închd. Toate noutățile sunt despre coronavirus. 9.21 Pornesc Facebookul. Văd ce au mai postat preoții Religiei Sataniste, văd ce au postat politicienii. Mă enervez și scriu comentarii. 11.21 Pun niște muzică de la “Sepultura” să mă liniștesc. Fac planuri pentru viitor. 12.00 Intru în Skype și ascult noutăți de la draci, dau instrucțiuni și fac planuri împreună cu ei. 13.00 Prânzul. Mănânc un bebeluș. 13.30 Intru pe Facebook și caut jertfe pentru a le atrage în secta satanistă. Trimit dracii la ei să-i ispitească. 15.00 Mă rog pentru săraci, pentru bunătate, pentru pace în toată lumea, pentru ca lumea să nu piardă timpul în rugăciuni și desigur... să moară coronavirusul și creatorul lui. 16.00 Fac ritualuri de dezbotezare online, de curățare... 17.00 Fac un cântec karaoke și îl pun pe canalul de youtube https://www.youtube.com/c/KaraokeMD 18.00 Mai fac un karaoke 19.00 Cina cea de taină, împreună cu Matușca Cornelia și odraslele. 19.20 Învăț cu copilul cel mic o poezie despre Hristos - cel bărbos și răpănos. 19.50 Pe cel mare îl învăț cum să facă blesteme, ca să moară toți dușmanii. 19.20 Vorbesc pe Viber cu colegii: Papa de la Roma, Dalai Lama, Patriarhul Kiril, Daniel, sau chiar Mitropolitul Vladimir, dacă mă sună el, că eu nu-i prea sun pe cei mai mici în rang. 20.00 Vreau să privesc noutățile la TV, dar îmi amintesc că-s despre coronavirus. 20.00 Privesc pe youtube canale științifice și mă minunez cât de mult au avansat unii și cât de mult au rămas alții. 21.00 Aprind lumânările negre, mă culc și aștept să vină matușca, care a plecat în baie să-și spele picioarele. Mă gândesc la soarta omenirii. 22.00 Peste o oră vine matușca, îmi îndeplinesc datoria de soț (Secs). 22.02 Îi spun lui Matușca ca nu am timp pentru prostii, că trebuie să mă rog pentru cei săraci. 22.03 Rugăciunea înante de culcare. Mă mai uit rapid pe facebook. 06.66 Închid Facebookul, că îmi bate drept în monitor soarele ce a răsărit. 06.67 Îl sudui pe Dumnezeu - Cel Rău, că m-a ispit și am pierdut timpul pe FB 06.68 Adorm

52
Nu vă temeți de vrăjitoare. Temeți-vă de cei care le ardeau, de creștini. De mintea lor zombată de către Dumnezeul criminal.

53
Dumnezeu nu va fi niciodată mai slăvin ca Satan, pentru că anume Satan a inventat și promovat muzica rock

54
Un demon mi-a spus: Dacă Satan nu te va putea seduce, îți va trimite o femeie frumoasă și nu vei rezista. Așa a și fost...

55
Numai datorită Sfântului Iuda avem o săptămână liberă în aprilie, slăvită fie-i fapta măreață!

56
Astă vară la un ritual satanic, în loc să chemăm ploaia, am chemat niște curve. Vă rog de ne iertați, ca să nu intrăm în noul an cu păcate!