Orphus system + -

Ordinele Religiei Sataniste

 

Medalia - "Mulțumire Satanică"

Pentru promovarea "Religiei Sataniste" a ateismului sau oricărui cult de satanism modern. Pentru dscuții cu enoriașii și orientarea lor pe calea cea dreaptă. Se decernează de către preoții din rangul clerului.

 

Medalia aniversară " -N- ani ai Religiei Sataniste"

Se decernează celor ce au fost susținători ai Religiei Sataniste pentru o lungă perioadă de timp. Poate fi acordat de Patriarh, Mitropolit sau Arhiepiscop.

 

Medalia - "Satan în gând"

Se decernează celor ce vin cu idei întru modificarea, promovarea, dezvoltarea Religiei Sataniste sau a satanismului modern. Se acceptă de către Patriarh, Mitropolit sau Arhiepiscop.

 

Medalia "Activ pe internet"

Se decernează pentru activism în promovarea Religiei Sataniste, a satanismuli modern sau a ateismului pe internet. Poate fi acceptat de Patriarh, Mitropolit sau Arhiepiscop.

 

Ordinul "Steaua Satanică"

Cel mai mare ordin al Religiei Sataniste. Se decernează pentru activitate de promovare a religiei, trolling public, sau mari donații întru susțineare. Poate fi acordat de Patriarh, sau cu votul a 50% +1 a Sfântului Sinod.

 

Ordinul "Sfântul Troll"

Se decernează pentru activitate de trolling public, la TV, pe internet sau in presă, care a adus popularitate (buna sau rea) a Religiei Sataniste. Poate fi acordat de Patriarh, sau Mitropolt.

 

Ordinul "Mucenița Lilith"

Se decernează pentru cel ce a suferit îndurări fizice sau morale, cauzate de îndoctrinați sau autorități, din cauza promovarii cultului "Religia Satanistă", "Biserica lui Satan", satanismului modern sau ateismului. Poate fi acordat de Patriarh, sau Mitropolit.

 

Ordinul "Demonul Turbat" sau "Baphomet"

Se decernează pentru activitate foarte îndrăzneață, întru susținerea Religiei Sataniste. Poate fi acceptat de Patriarh sau Mitropolit.

 

Medalia "Adam"

....

 

Medalia "Maria Magdalena"

Se decernează pentru promovarea legilor Religiei Sataniste în educație sexuală. Se decorează celor ce au contribuit la educarea tinerilor, sau celor ce au promovat legea 3.7 - "Nu te vede Dumnezeu, fă sex când vrei și cu cine vrei." Legea 3.4 - "Nu te pastra virgină pană la căsătorie". De asemenea pentru promovarea Legalizării Prostituției, pentru proteste feministe, pentru proteste împotriva autorităților ce acuză cetățenii de videochat, pentru nuditate în ritualurile sataniste ș.a. Poate fi acordată de preoți din gradul arhireilor.

 

Medalia "Eva docila"

Se decernează pentru disciplină în funcția îndeplinită și supunere superiorului său în cadrul Mitropoliei. Poate fi acordat de preoții din gradul arhireilor, unui preot cu grad mai mic.

 

Medalia "Șarpele ispititor"

Se decernează pentru convertirea unuia sau mai multor oameni, în cultul Religia Satanistă. Poate fi acceptat de Patriarh, Mitropolit, sau de alți preoți din gradul arhireilor.

 

Medalia "Sfânta Marie"

Se decernează pentru promovarea Principiului 7 al Religiei Sataniste - un Satanist e obligat să lase urmași și să-i educe conform valorilor sataniste. Se decernează mamelor și tațiolor cu mulți copii, sau cu puțini copii, dar care au fost educați după principii sataniste. Poate fi acordat de preoți din gradul arhireilor.

 

Titlul onorific - "Troll de-al nostru"

Se decernează celor ce nu sunt sataniști, dar respectă principiul N9 al sataniștilor și face trolling de calitate. Oricine este înregistrat pe siteul "ReligiaSatanista.ro" poate propune o candidatură, care poate fi acceptată de oricine dintre preoții din gradul arhireilor.


Propune pe cineva la ordin, medalie sau mențiune