https://religiasatanista.org/?p=2

Principiile Religiei Sataniste


2.22
Atitudinea Religiei Sataniste față de sex? Gândește-te că nu te mai priveste Dumnezeu, sau oricare alt zeu, care condamnă fericirea prin sex și păstrrea virginității până la căsătorie. Ești liber de a primi satisfacții de la orice fel de sex: În grup, oral, anal... însă nu uita: necesitatea sexuală este un proces fiziologic ce-și are menirea de reproducere, dar nu a face artă din el.

2.23
Pentru un satanist este mai preferabil să moară pentru o cauză, decât să trăiască viața fără scop.

2.24
Toți ajung în Iad chiar dacă au făcut doar un singur păcat din restricțiile lui Dumnezeu. De ce atunci să nu fii satanist și să faci un milion de păcate din aceste restricții?

2.25
Un bun satanist este un satanist, care a putut face un rău, dar nu l-a făcut.

2.26
Un satanist ce are o părere proastă despre sine nu manifestă modestie, ci se auto-distruge. Să îți menții și apreciezi unicitatea nu este egotism, este o condiție necesară pentru fericire și succes.

2.27
Religia Satanistă susține și chiar insistă la legalizarea prostituției.

2.28
Suduiala este binevenită, ba chiar recomandată, mai ales cea de Hristoși și Dumnezei. Înjurând de Hristoși și Dumnezei omul își calmează nervii. Mai mare efect îl are suduiala ce e folosită la plural, cu voce tare. De ex: "Hristoșii și Dumnezeii mâni-ta (mătii)"

2.30
Un satanist poate avea mii de motive să eşueze în viaţă, dar nici măcar o singură scuză în fața lui Satan. Dacă nu e mulțumit de starea sa actuală e vinovat doar EL, pentru actiunile sau lipsa acțiunilor sale din trecut.

2.31
Un satanist are grijă de cuvintele vorbite. Cuvintele vorbite vor crea atitudinea societății și prietenilor față de el. De această atitudine îi va depinde viitorul.

2.32
Sataniștii mănâncă preponderent mâncare vegetală, dar nu este interzis nimic în raționul lor. Nu au perioade de post, ci savurează orice mâncare în orice perioadă.

2.33
Un satanist nu trebuie să fie obsedat de acumularea de lucruri materiale. Își va aminti mereu că nu știe cînd va părăsi aceasta lume, iar în Iad nu poate lua nimic cu El.

2.34
Sataniștii dansează. Sataniștii dansează satanic tot felul de muzica și chiar au anumite ritualuri speciale, unde se dansează.

2.35
După ce s-a gândit bine, un satanist se hotărăște, ia decizia. Dacă s-a hotărât - nu se mai gândește încă odată, gândirea îi fură timpul.

2.36
În Religia Satanistă cea mai mare sărbătoare este Halloweenul și ziua în care te-ai născut. Dar și ziua în care ai înțeles pentru ce te-ai născut.

2.37
În Religia Satanistă fiecare pentru sine e sfânt. (Vezi sloganul Religiei Sataniste:«Eu sunt Dumnezeul Meu».) De aceea «Eu», «Meu», «Mea», «Mele», «Noi», sataniștii le scriu cu literă mare.

2.38
Sataniștii uneori se îmbracă fioros pentru a alunga frica din oameni. Dumnezeu l-a prefăcut pe faimosul Lucifer în Satan cu o înfățișare fioroasă, după ce l-a aruncat în Pământ, că să nu poată atrage oamenii de partea sa. Însă chiar de arată fioros, Satan e cu suflet mare și oamenii trebuie să învingă frica de el.

2.39
Când unei sataniste i se dă o palmă, ea trebuie să întoarcă și buca cealaltă.

2.40
Un satanist nu ia în serios postările sau acuzațiile unui troll, unui om cu identitatea ascunsă.

2.41
Un satanist mereu se gândește la Întunecimea Sa - Moartea, pentru ca Ea este cel mai bun mod de a evita capcana de a crede că ai ceva de pierdut. Toată mândria, toată frica de a te face de rușine, sau teama de eșec – toate acestea cedează în fața Morții, făcând loc doar lucrurilor cu adevărat importante. Grăbește-te, Moartea e mereu prin apropiere și mereu tot mai apropape.

2.42
Sataniștii îl iubesc pe Satan pentru că a îndrăznit a călca cuvântul lui Dumnezeu. Satan a fost aruncat cu nemiluire în Pământ. Iar această înfățișare înfiorătoare i-a fost dată de Dumnezeu. Satan însă e frumos în interior, bun la suflet și mereu pledează mereu pentru libertate și dreptate. Cel ce trece peste teama de exteriorul Satanei și il primește pe Satan în suflet și gândire, acela va fi fericit, căci va afla adevărul.