Orphus system + -

Despre Dumnezeu


O dat-o-n bară Dumnezeu cu fiul său. A crezut că fiul va fi un Dumnezeu ca Tatăl său, dar el a crescut și s-a transformat untr-un evreu ca mamă-sa.
Dumnezeu a întâlnit un englez, un rus și un evreu. Dumnezeu garantează fiecăruia câte o dorință. Englezul: - Să distrugeți comunismul mondial. Rusul: - Să distrugeți Fascismul. Evreul: - Și Tu cu adevărat le vei îndeplini aceste două dorințe ? Dumnezeu: - Desigur! Eu sunt Dumnezeu! Evreul: - Atunci mie, te rog, o ceașcă de cafea.
- Mamă, cine este Dumnezeu, bărbat sau femeie? - În același timp Dumnezeu e și bărbat, și femeie. - Mamă, Dumnezeu e negru sau alb? - Dumnezeu, e și alb și negru în același timp. - Mamă, Dumnezeu e homo, sau hetero-sexual? - El iubește și bărbații și femeile și copii. - Mamă, eu știu cine e Dumnezeu - el e Mihael Jackson!
Dumnezeu vrea să plece în vacanță și îl întreabă Sf.Petru, unde ar fi mai bine. - Poate pe Jupiter? - a zis Petru - O nu, e prea multă gravitația, e greu de mers. - Poate pe Mercur? - Prea cald. - Poate pe Pământ? - Nuuu... Acolo-s prea limbuți ... Când am fost ultima oară, cu vreo 2000 ani în urmă, am avut o aventură cu o evreică. Ei și până acum vorbesc despre asta!
Bărbatul îl întreabă pe Dumnezeu: - De ce ai făcut-o pe femeie atat de frumoasă? - Că să o iubești, fiul meu. - Dumnezeule, de ce ai făcut o astfel de femeie blândă? - Că o iubești, fiul meu. - Doamne, de ce ai făcut-o atât de prostă? - Că să te iubească, fiul meu!
La început, Dumnezeu a creat cerurul și pământul. Și Dumnezeu a zis: Să fie lumină. Și a fost lumină. Și a spus: o, e bine. Deci, Dumnezeu a creat omul în propria sa imagine. Și a spus: o, e bine. Și Dumnezeu a creat femeia. S-a uitat la ea și a spus: - ... ei bine, oricum se va machia.
Dumnezeu l-a creat pe Adam. Adam se plictisea și i-a zis lui Dumnezeu: "Vreau sex!" Și Dumnezeu i-a creat-o pe Lilith. Adam oricum nu-i ajungea Lilith, mai ales că era îndărătnică și i-a zis lui Dumnezeu: "Vreau sex toată ziua!" Și Dumnezeu a creat-o pe Eva. Adam s-a apropiat din nou și a spus: "Vreau sex și zi și noapte" și Dumnezeu i-a creat sistemul de operare Windows 95.
Micuța Elsie își sfârșește rugăciunea de seară cu cuvintele: "Dragă Dumnezeu, mai trimiteți și niște haine fetelor sărace, celor ce stau goale în revista pe care o citește tata!"