Orphus system + -

Despre Iad


Ajunge un om în Iad. El privește spre dreapta - ard oameni, undeva mai departe cineva îi torturează și-i bate cu brutalitate. Se uită la stânga - cuiva i-au tăiat mâna... Dintr-o dată a văzut o ușă pe care scria "Pub". Intră înăuntru, dar acolo-i muzică, oameni care beau, se distrează. El vene la bară și barman îi oferă o varietate de băuturi alcoolice, toate gratuit. A luat o bere. Barman arată la ușa laterală și-i spune: - Dacă doriți, puteți merge acolo. De cealaltă parte e mărea, discotecă, fete... - Ce inseamna asta, întrebă omul ? Dacă te duci pe cealaltă ușă, oamenii suferă, iar dacă pe astlaltă oameni stau la mare, la odihnă. - A ... Deci, pe de cealaltă parte a ușii de unde ai venit, sunt oamenii religioși. Așa și-au închipuit că este Iadul și așa li se împlinesc visele.
Moare un om și ajunge în Iad. Vede un copac imens cu clopote. Întreabă de un slujitor al Iadului: - Ce-i asta ? - Acesta este arborele țării. De îndată ce cineva înșeală pe altcineva, sună clopoțelele. Aici a sunat câteva clopoțele. Slujitorul: - Aici, vezi - sunt vânzătorii care fac publicitate produselor Sună aproape jumătate din ele: - Sunt declarațiile fiscale A pornit un zăngănit asurzitor, copacul întreg se cutremură. - O, a început campania electorală!
A murit un programator. A venit Ziua Judecății. A încercat să-l judece: nici încolo, nici încoace. - Dar tu undeai vrea, în Rai sau în Iad? - Aș putea vedea? L-au dus într-o sală imensă cu computere. - Asta e Raiul, vei fi aici utilizator. - Dar Iadul unde e? - Iadul e tot aici, doar că vei fi administrator de rețea.
Un creștin moare și ajunge în Iad. Îl întampină Satan, și-i spune că în Iad pentru creștini există doar tortură, și sunt trei posibilitati de tortură care vor dura câte o mie de ani, și trebuie să-și aleagă una din ele. În prima cameră vede un om legat în lanțuri. Nu-i convine. În a doua cameră vede un om atârnat de tavan cu capul în jos și nici asta nu-i place. În a treia cameră vede un satanist bătrân și hidos, dezbracăt, și o superbă blondă care îi face sex oral. Bucuros creștinul se hotăraste pe loc că aici este locul lui. Atunci Satan ordonă blondei: - Poti să pleci, ți-am găsit un înlocuitor!