Orphus system + -

Istorioare despre Satan


Vine Diavolul la Dumnezeu. Numai s-au așezat cu o sticlă pe banca din fața Edenului, de sub scaun apare târîș о țestoasă. Diavolul uimit: - E a ta? Dumnezeu (cu mândrie): - Da, dimineața am făcut-o! Diavolul: - Ha-ha, dapu după atâta băutură n-are cum să-ți iasă ceva mai frumos :)
- Și acum, încet, încet mergem pe cerc și rostim:"Satana, vino!" - Doamnă profesoară, noi precis repetăm valsul?
Vine Satana la Dumnezeu și zice: - Te rog să ia de la mine pe feciorul Patriarhului Vitalicus. Sincer, eu nu-l mai pot ține. Imaginează-ți, a ucis toți demonii și dracii, a urcat pe tronul meu și a strigă:"Cum să trec la nivelul următor?!"
Am hotărât să sărbătoresc vinerea, 13, chemându-l pe Satan. Am luat câteva sticle de bere. Am căutat pe siteul religiasatanista.org ritualul, am desenat o pentagramă pe podea, și am început să citesc. După două rânduri citite sună soneria de la intrare. Deschid - fosta soție. Întâmplător? Nu cred.
Un drac își tot căuta soție printre oameni. Să fie frumoasă, cuminte, deșteaptă... perfectă. O tot căuta ani în șir, dar fără rezultate. A cerut ajutor de șeful său - Satan. Satan îi spune să pună o oglindă în cea mai populată zonă de pe pământ. Toate femeile vor privi în ea, se vor aranja și se vor mândri că-s frumoase. Și doar una nu se va uita, pe ea s-o ia de nevastă! A pus Dracu o oglindă și în câteva zile s-a însurat, iar Satan le-a vorbit bărbaților: "Bieți, nu mai căutați femei cuminți! A fost una și pe ea a luat-o Dracu." Iar fetelor le-a spus: "Nu mai fiți cuminți, că vă ia Dracu"
Vine Satan la Dumnezeu și-l întreaba? -Doamne, de ce pe Tine toți te laudă, dar pe Mine mă ceartă? Ieri, de exemplu ciobenii aduceau vitele și una a căzut într-o groapă. Ei toți au început s-o certe: "Cum Dracu ai căzut acolo?", "Cine-n mama Dracului să te scoată?" După ce au scos-o toți îți mulțumeau Ție: "Slava Domnului c-am scos-o" Deci, nu am băgat-o Eu acolo, și nici nu Tu n-ai scos-o de acolo, de ce atunci mă ceartă pe Mine? - Da... Dracu știe. Dacă-s ciobeni