Orphus system + -

Cazul cu Biserica arsă


Se cunoaște satanistul care a blestemat aceasta biserică. Mitropolia Română vine cu o declarație de presă în care dă explicații colegilor noștri de la Religia Ortodoxă, cum s-a rezolvat cazul. Dacă ar fi fost găsit vinovat, risca câteva mii de mătănii, bătaie la poponeață, sau chiar caterisire.
Omul a fost la biserică și a cumpărat câteva lumânări pentru ca ulterior să le folosească la parafinarea butoaielor. El fiind cetățean cinstit a cerut bonul de la casă, însă i s-a refuzat, invocându-se motivul că bisericile nu plătesc careva taxe. Omul fiind în stare de șoc, în gând a tras o suduială și a zis: "Să ardeți voi cu focul Iadului!"
Gândurile i-au fost auzite în acel moment, pentru că era urmărit de slujitorii ai Iadului. Era urmărit, pentru că el fiind satanist a intrat într-o biserică ortodoxă. Informația s-a dovedit a fi veridică, persoana nu a transmis un fals de informație, căci bisericile într-adevăr nu plătesc impozite. Persoana a fost complet achitată. (Secretarul Patriarhiei: Dorel Munca 22.04.2015)