Orphus system + -

Votare:Cine sunt dușmanii noștri?

Igor Dodon, președintele RM (Mitropolia Română).
Colaborarea în electorală și în afara ei cu Mitropolia Moldovei îi face unul dintre cei mai indezirabili politicieni pentru noi sataniștii. Îi aparțin multe declarații în susținerea religiei creștine: De ex:"Ortodoxia este piatra de temelie a statalității moldovenești și elementul definitoriu al identității naționale" .ș.a.
Slujbe în care a fost blestemat: 1
Valeriu Munteanu (Mitropolia Română)
Deputat în Parlamentul RM, a propus introducerea crucilor în instituțiile de stat, inițiativă la proiect de lege cu privire la castrarea violatorilor. Încalcă principiul satanist: "Bucuria de a avea copii", Principii:2.07. Contribuie la promovarea religiei.
Slujbe în care a fost blestemat: 0
Gheorghe Duca (Mitropolia Română)
Președintele Academiei de Știițe. Permite adunările religioșilor în clădirea Academiei. Are lucrători plătiți din banii statului, care îl caută pe Dumnezeu în dovezile științifice. Lui G.Duca îi aparține populara expresie:"Să ne rugăm pentru știință".
Slujbe în care a fost blestemat: 0
Gigi Becali (Mitropolia Română)
Patronul clubului de fotbal: "Steaua București", om de afaceri și politician. Cunoscut ca unul dintre cei mai mari promotori ai religiei ortodoxe din România.
Slujbe în care a fost blestemat: 0
Mihai Ghimpu (Mitropolia Română)
Liderul Partidului Liberal. În interviuri și emisiuni mereu își face cruce și amintește de Dumnezeu. A construit în satul de baștină o cruce imensă, 60 metri, numind-o:"Monument al eroilor români". În perioada 2009-2017 a dezvelit multe monumete, doar unul din ele nu e cruce: "Monumentul Deportării". A alungat membri activi ai partidului din cauza că aparțin la altă religie.
Slujbe în care a fost blestemat: 0
Elena Udrea (Mitropolia Română)
Deputat în Parlamentul României, Elena Udrea este unul dintre cei mai mari promotori ai religiei, urmând mai multe cursuri, printre acestea numarandu-se “Metafizica si Teologia” sau “Elemente de Terapeutica religioasa”.
Slujbe în care a fost blestemat: 0