Orphus system + -

Messa Neagră

Ziua a 6-a, luna a 6-a nu este sărbătoare, ci este o dată recomandată pentru a face Messa Neagră. În această zi Patriarhia, Mitropoliile, Arhiepiscopiile își organizează evenimentul invitând clerul și invitați speciali. Evenimentul se poate de făcut în oricare altă zi, însă data de 6, luna a 6 a intrat în tradiție.
În prima etapă a sărbătorii se slăvește Regele Satan și slujitorii Iadului. Lumânările se țin de femei goale (vrăjitoarele), Satan iubește goliciunea femeii, dar se acceptă mască pe față, pelerină în spate, sau chiar complet îmbrăcate. La Messa Neagră toată lumea vine îmbrăcată în negru, după partea întâi în pahare se toarnă sânge roșu de unicorn și se bea întru slava Celui de Jos.
A doua parte este blestemul dușmanilor. În această parte se face un Foc Sfânt, unde vrăjitoarele împung cu acele o păpușă, iar apoi această păpușă se arde. Păpușa simbolizează o anumită persoană, de obicei - politică, care crede în zeul rău - Dumnezeu și promovează această religie. Sataniștii se iau de mâini în jurul focului și cântă «Un foc frumos, un foc frumos, ce mintea luminează». Persoana blestemată este votată preventiv de sataniștii în categoria «Votări», pe siteul ReligiaSatansta.org
A treia parte este aducerea jertfelor. Un porc, un berbec, iepure, cocoș sau altă jertfă. Dacă e ucis gata e și mai bine. Această jertfă se arde pe Focul Sfânt și se mănâncă de sataniști.
Se termină Messa Neagră cu Imnul Sataniștilor, pe care îl cântă toți împreună.
La eveniment se permite participarea doar a preoților Religiei Sataniste și invitaților ce au fost preventiv verificați. Ritualul (spectacolul) se petrece cu fete goale și scene de groază, de aceea copii sunt categoric interziși. E interzisă filmarea și fotografierea, înafară omului special angajat pentru asta.
Înscrieți-vă la eveniment

ENTER