https://religiasatanista.org/?p=21

Biblia


002
Este practic aceiași Biblie, dar scrisă mai desfășurat, o completare cu detaliile care au fost emise la primul tipar. În Biblia Satanistă sunt luate în considerare și Evangheliile după Iuda Iscarioteanu, după Maria-Magdalena, după sf.Petru și alte surse

003
La început a făcut Dumnezeu cerul și pământul. Numai ca acest început a fost cu miliarde de ani în urmă, nu cum zic creștinii - 7500 ani

004
Și pământul era netocmit și gol. Întuneric era deasupra adâncului și Duhul lui Dumnezeu se purta pe deasupra apelor. Și miliarde de ani Dumnezeu umbla ca debilu prin întuneric, până când într-o zi și-a dat cu degetele-n ochi și a zis: "Gata blea, trebuie să fac ceva !"

005
Și a zis Dumnezeu: "Să fie lumina!" Și a fost lumina.Numai că Lumina fugea la Intuneric cu viteza luminii și Dumnezeu tare se mai obosea s-o aducă înapoi. A pus-o de câteva ori să bată cate o mie de mătani și lumina s-a cumințit, a devenit bună...

006
Și a văzut Dumnezeu că este bună lumină, și a despărțit Dumnezeu lumina de întuneric. Grea a fost desparțirea, mai ales pentru El, Intunericul.

007
Lumina a numit-o Dumnezeu "ziuă", iar întunericul l-a numit "noapte". Și a fost seară și a fost dimineață: ziua întai.

008
A făcut Dumnezeu tăria și a desparțit Dumnezeu apele cele de sub tărie de apele cele de deasupra tăriei.A aranjat aceste sticlele de tărie iar cele de apă, le-a pus printre sticlele cu tăriei.

009
Și a zis Dumnezeu: "Sa fie o tărie și să desparta ape de ape!" Și a fost așa.A turnat tarie (palincă ardelenească) și cu ea a desparțit apele.

010
Taria a numit-o Dumnezeu "cer".De fapt "cep", nu "cer" ca la ortodoxi, că cerul nu e tare, cred că a fost greșala de tipar. Și a văzut Dumnezeu că-i este bine. Și a băut din seară până a fost dimineață. Ziua a doua.

011
Dumnezeu a zis: „Să se strângă la un loc apele care sunt dedesubtul cerului şi să se arate uscatul!” Şi aşa a fost.Apele l-au ascultat și s-au strâns în mări și oceane. Ascultătoare ape.

012
Dumnezeu a numit uscatul «pământ», iar grămada de ape a le-a numit «mări». Dumnezeu a văzut că lucrul acesta era bun.Dumnezeu a numit uscatul «pământ» în limba arhaică moldovenească, ceia ce în română se traduce ca «pământ», ia cuvântul «mări» se traduce ca «mări»

013
Apoi Dumnezeu a zis: „Să dea pământul verdeaţă, iarbă cu sămânţă, pomi roditori, care să facă rod după soiul lor şi care să aibă în ei sămânţa lor pe pământ.” Şi aşa a fost.Pământul l-a început s-a speriat: Cum să fac eu toate astea într-o zi? Dar nu putea să nu îndeplinească Cuvântul lui Dumnezeu. Și s-a învârtit cum a putut, dar timp de o zi a găsit sămânță și iarbă pentru Dumnezeu

014
Pământul a dat verdeaţă, iarbă cu sămânţă după soiul ei şi pomi care fac rod şi care îşi au sămânţa în ei, după soiul lor. Dumnezeu a văzut că lucrul acesta era bun.

015
Astfel, a fost o seară şi apoi a fost o dimineaţă: aceasta a fost ziua a treia.Totul ce s-a făcut până acuma, s-a făcut noaptea, pe întuneric. Acus face soarele...

016
Dumnezeu a zis: «Să fie nişte luminători în întinderea cerului, ca să despartă ziua de noapte; ei să fie nişte semne care să arate vremurile, zilele şi anii şi să slujească de luminători în întinderea cerului, ca să lumineze pământul. Şi aşa a fost.» Da, Dumnezeu a făcut luminătorii Soarele și Luna în ziua a 4-a. Dar cum a aflat că e zua a patra, nu se știe. Cred că avea ceas, sau telefon mobil

017
Dumnezeu a făcut cei doi mari luminători, şi anume: luminătorul cel mai mare, ca să stăpânească ziua, şi luminătorul cel mai mic, ca să stăpânească noaptea; a făcut şi stelele.»Cei doi mari luminători, nu sunt atât de mari cum credea Dumnezeu, căci sunt stele de milioane de ori mai mari, dar Dumneze nu știa, pentru că nu el le-a făcut, ci Big-Bangul. El numai a dat ordin.