https://religiasatanista.org/?p=28

Mărturiile Patriarhului Vitalicus


01
De ce s-a supărat și m-a amendat biserica creștină? Că am vrut să prind pokemonii ce se rânjesc după icoanele lor? Păcat. Poate îl prindeam și pe cel mai mare Pokemon - IH.

02
Bitcoinul e ochiul Dracului ce ne privește din monitor. Cumpărați icoanele noastre și Satan vă va face bogat!

03
Pe parcursul a mai multor ani, de când există Religia Satanistă, toți banii pe care i-a făcut acest cult, au fost donați săracilor! - Cam cât ați câștigat? - Încă nimic.

04
Dacă în una din zilele lunii august învitați Patriarhul la un frigărui, veți primiți haina binecuvântării pe un an înainte, și veți avea parte numai de noroc și voie bună.

05
M-am trezit ca de obicei, la ora 14. Când am văzut așa căldură afară, urgent am făcut niște rugăciuni către Satana ca să vină ploaia. Da, azi a plouat. Nu-mi mulțumiți, asta e datoria mea civică, ca să vă ajut pe voi, muritorilor.

06
1.Dacă Tolea Melnic e "apolitic" (ultima Lui postare), înseamnă că e simplu: "pro-bani". 2.Dacă El e "pro-bani", înseamnă că mai mulți colegi de-ai lui de la JurnalTV pot fi "pro-bani". 3.Dacă la JurnalTV lucrătorii îl critică pe Ploh, doar pentru bani, înseamnă că ei îl iubesc pe Ploh. 4.Dacă ei îl iubesc pe Ploh, ei trebuie să iubească și proiectul lui Ploh: "Igari Dadon". 5.Dacă ei iubesc proiectul, iar Tolea chiar le conduce concertul, înseamnă că ei trebuie să respecte și prietenul lui Dodon - Mitropolitul Vladimir. 6.Dacă Tolea e "pro-bani" și îl resprecta pe Mitropolitul Vladimir, înseamnă și Mitropolitul Vladimir tot e "pro-bani", ceea ce nu-i exclus deloc. 7.Dacă și Mitropolitul e "pro-bani", iar banul e ochiul Dracului, înseamnă că toți: Tolea, Igar, Ploh, Jurnal, Mitropolitul sunt sataniști... io ce mulți suntem !!!

07
Paștele e jocul oficial: "Balena-Albastră". I-a scos pe zombați din casa la 4.20

08
Orasu-i pustiu, toți sunt în sat, A dat sărbatoarea-n poporul zombat. Răcituri și jinică, chiar și pască-am gustat Cunoscut e motivul: Hristos a inviat ! (Patriarhul Vitalicus, 16.04.2017 - În ziua de Crăciun)

09
De ciudă că m-au amendat pentru că am filmat în biserică, am venit la Catedrală când a venit Focul Haric. Am aprins lumânarea cu bricheta mea plină de draci și apoi am dat la toţi strigând:"Veniți de luați lumină !" Sunt sigur ca jumătate de Moldovă a luat focul meu satanic. Vă rog, nu spuneţi la nimeni că de data asta au să mă răstignească.

10
Fetelor. Nu păcătuiți păstrându-vă virgine, căci nimeni nu moare virgin. Guvernul reușește pe toți să ne f*tă!

11
Stând în fața computerului și rugându-mă la Satana, am salvat un tânăr de la suicid.

12
M-am întâlnit cu Sfântul Petru, El m-a recunoscut. A zis că are icoane cu Mine, i le-a dat Arsenie Boca. L-am binecuvântat și i-am zis să vină la biserică, unde voi face rugăciuni pentru El.

13
Cum putea Chuck Norris să prezică când mă voi naște eu și să se nască chiar de ziua Mea cu mulți ani înainte? Au nu-i asta o minune Dumnezeiască? Au nu asta a vrut Dumnezeu, ca să devin Patriarh satanist?

14
Azi filmam o înmormântare. Am alunecat și mai-mai să cad. Demonul din mine a tras o suduială de Hristoși chiar lângă popa, că tocmai și Mie mi-a stat rușine. După privirea preotului am înțeles că el m-a iertat. Vă rog de mă iertați și voi, pentru obraznicul demon din mine!

15
Stimați români. Nu e creștinește să faceți proteste violente! Lasați Dracului protestele și aduceți niște garoafe pentru politicienii voștri iubiți. Apoi mergeți la pupat moaște! Așa e creștinește!

16
Veste bună pentru locuitorii din Chișinău! Cu vreo 4 ani în urmă, Eu, Patriarhul Vitalicus, am turnat un pahar de aghesmă în Nistru! Ținînd cont că aghesma se înmulțește, așa cum o înmulțesc preoții, acum apa din robinet e sfințită. Nu mai este nevoie să stați toată ziua în rând la biserică după apă !

17
Patriarhul Vitalicus are un card care dacă nu are bani pe el, lăcrimează. Ieri a uitat să-l alimentez și azi e casa plină cu apă. L-au sunat vecinii

18
Creștinii sunt mai sataniști ca mine. Ei cred cu adevărat că există Satana.

19
Colegii mei, Patriarhul Daniil și Patriarhul Kiril s-au întâlnit la Moskova, în Kremlin. Tot aici au fost invitați și Papa de la Roma, și Patriarhul Vitalicus. Papa tocmai avea programată o călătorie în Asia, dar Eu am refuzat pentru că am de făcut montaj la o cumătrie, nu de umblat cu balurile.

20
Patriarhul Vitalicus a fost în vizită de lucru în Turcia și a pus semn satanic peste Marea Egee. Marea e desfințită! Puteți merge liniștiți la odihnă!