https://religiasatanista.org/?p=42

Păcatele Religiei Sataniste


3.01
Cel mai mare păcat în Religia Satanistă este omorul unui om. Sinuciderea intră de asemenea în această categorie, tu tot ești om! Omorându-te pe Tine, ucizi Dumnezeul Tău. (La sataniști lozinca principală e:"Eu sunt Dumnezeul Meu") Excepție fac cazurile de autoapărare, căci mai scump este Dumnezeul Tău, decât Dumnezeul străin. Sataniştii nu se roagă pentru cei ce au murit sinucişi.

3.02
E păcat să te păstrezi virgină până la căsătorie. E un foarte mare păcat. E recomandat să faci sex înainte de căsătorie, cu mai mulți parteneri, ca să vezi compatibilitatea. Nu după nuntă să zici că ai găsit altul mai bun.

3.03
Fumatul e un păcat! Satan nu iubește fumătorii. Satan iubește focul, dar nu fumul. Acolo în Iad de la fum se răsuflă greu și Satan se enervează.

3.04
Religia Satanistă nu condamnă atât drogurile, cât dependența de ele. Dacă devii dependent de oricare dintre ele, te depărtezi de libertatea ce ți-a dat-o Satan.

3.05
În Religia Satanistă este păcat să dai LIKE la cerere, dacă cererile nu sunt despre satanism, ateism, sau nu vin din partea unui membru al Religiei Sataniste. Dacă cineva te roagă sa pui LIKE, sau să postezi, trebuie să raspunzi: "Scuze, dar nu-mi permite Religia. Păcate: punctul 3.5" La postări străine se poate pune like doar din propria inițiativă și sataniștii au dreptul să-și pună LIKE la propria postare. Cel mai mult un satanist se iubește pe sine și desigur- postările Sale.

3.06
E păcat sa-ți faci cruce creștină. În orice biserică trebuie să-ți faci cruce satanistă. (Legal: p.1.25) Credincioșii nu ar trebui să observe acest lucru, pentru a evita conflictele.

3.07
Nu este păcat să folosești cuvinte străine, melodia, imaginea, codul sursă, ideea ș.a. Este păcat să spui că tu le-ai creat. Dacă sursa e modificată mai mult de 50%, nu mai ai nici o obligațiune.

3.08
E păcat să pui lumânări în biserică. Punând lumânări într-o biserică, nu numai că incălzești atmosfera, dar mai și contribui la înbogățirea pokilor.

3.09
E păcat să spui că ești ateu, dacă te ascultă mai mult de zece persoane, care nu sunt atei. Trebuie să spui că ești satanist.

3.10
E păcat să vă spuneţi probleme altora, decât dacă sunteţi siguri că ei vor să vă asculte și doar dacă ei ar putea să vă ajute. Relatarea problemelor, vă va coborî în față ascultătorului la nivelul unei persoane slabe, vulnerabile.

3.11
E păcat să refuzi o carte religioasă, inclusiv și de la alte religii. Se recomandă să mai cereți una: "Mai dați-mi vă rog una, pentru mama!". În așa fel un satanist va salva de la îndoctrinarea religioasă unu sau doi oameni.

3.12
E păcat să nu te bucuri când arde o biserică a concurenșilor noștri ortodoxi, catolici, sau alții. Сu cuvintele "Cred că așa a vrut Atotputernicul Satana", "Focul purifică" sau "Ce foc frumos ...". În speranța că după incendiu din acest local vor face altceva, măcar hambar de cereale.

3.13
E bine să tinzi spre mai mult, dar păcat să ceri mai mult de la Satan sau slujitorii Iadului, dacă nu ai meritat. Fiecare are exact atât cât merită! Orice lipsă a prezentului este rezultatul acțiunilor sau inacțiunilor tale din trecut!

3.14
Barba mare este un păcat, de aceea sataniștii sunt mereu bărbieriți. În Religia Satanistă nu doar că este inversul Religiei Ortodoxe nu este acceptat părul mare pe față, ci și pentru că este considerat un lucru incomod. Pentru a purta barbă, un satanist are nevoie de binecuvântare de la soție, sau de la un preot satanist. Bărbița mică, ca component al designului este acceptată, uneori chiar recomandată.

3.15
În Religia Satanistă nu este păcat să folosești cacofonii în vorbire. Evitând cacofonia, poți schimba sensul expresiei. De aceea când cineva acuză un satanist de cacofonie, satanistul răspunde că religia îi permite și principiile religiei sunt mai importante decât regulile lingvistice.

3.16
Este păcat ca un satanist să trăiască cu o persoană pe care nu o iubește sau nu o prețuiește. Și invers, un satanist are curajul să părăsească o persoană dacă nu e prețuit sau iubit.

3.17
Nu este păcat să dărui flori, însă sataniștii nu prea le dăruie. Ei preferă să dăruie lucruri utile.

3.18
Este păcat să te simți singur, trist, disperat. Sataniștii când au depresii trebuie să râdă. Atunci depresia vede că sunteți satanist adevărat și pleacă.

3.19
Princiile sataniștilor spun că dacă ai fost lovit, trebuie să lovești înapoi pentru a te răzbuna. (Principii:2.03) Excepție este în a lovi în părinți copii sau rude. Acesta este un mare păcat.

3.20
E păcat să asculți prostul.Căci el doar când vorbește se simte genial și promovează prostia. Oprește-l și explică-i adevărul! Dacă nu te ascultă, nu pierde timpul. E prost adevărat și vrea să audă doar ce-i place.