https://religiasatanista.org/?p=3

Păcatele Religiei Sataniste


3.21
Să lipsești un om prin castrare fizică sau chimică de cea mai mare fericire a vieții: a avea copii, este un păcat la fel de mare ca și omorul. Lipsindu-l de acestă fericire, încalci principiul sataniștilor: "Sataniștii trebuie să se înmulțească pentru a pune stăpânire pe alte planete. Sataniștii sunt obligați să facă tot posibilul pentru a avea copii". Și promovarea sau susținerea celor ce promovează castrarea este un păcat.

3.22
E păcat să gândești prea mult la lucruri ireale. Fanteziile care nu au nici o șansă de a fi împlinite, sunt în mare parte o pierdere de timp.

3.23
Este păcat să vorbești la telefon, viber, skype ș.a. mai mult de 20 minute. Nu e păcat doar când ești sunat și ai favoruri din vorba lungă.

3.24
Nu este un păcat să-ți modifici părți ale corpului prin siliconare, extensii, lifting, tatuaj sau altele. Sunt o tendință de a schimba corpul spre perfecțiune.

3.25
Este păcat să nu dai acces temporar la rețeaua ta de WIFI, dacă ai posibilitate și cineva te roagă.

3.26
Unul din cele mai mari păcate ale sataniștilor este de a nu fi fericit în orice minută trăită.

3.27
Păcat este să aștepți ca altcineva să te facă fericit și să nu lupți singur fentru fericirea ta.

3.28
Este păcat ca un preot ierarhic superior să impună supusului său careva obligațiuni politice.

3.29
Masturbarea nu este păcat, dar e un semn de slăbiciune că nu ți-ai găsit partener, dacă el nu există. E păcat să masturbezi cu mâna stângă fără binecuvântarea primită de la un preot satanist.

3.30
Este păcat să respectăm un scriitor, un politician, sau alt om de vază, care a activat după 1961 și l-a slăvit pe Dumnezeu. Nu este păcat să respectăm voievozii, scriitorii antici. Ei nu aveau informațiile despre univers pe care le avem astăzi, de aceea este scuzabilă credința lor.

3.31
Este păcat ca sataniștii să cânte cântece despre Dumnezeu, să meargă cu plugușorul, sorcova, colinda unde l-ar slăvi pe Dumnezeu. Sataniștii au cântecele lor, care trebuiesc cântate. Dacă nu-i reușește și e obligat să cânte, va ținea două degete în cruce, la mâini sau la picioare.

3.32
Gelozia este unul dintre cele mai mari păcate în Religia Satanistă. Cel care nu se poate controla împotriva geloziei, îl are pe Cel Rău (Dumnezeu) în suflet. Se recomandă o slujbă de curățire online, anonimă, cu un preot satanist.

3.33
La o înmormântare e păcat ca un satanist să zică:"Dumnezeu să-l ierte". Dacă omul a decedat, el de-acum nu a fost iertat de Dumnezeu, ci pedepsit cu moartea. Sataniștii spun:"Să trăim, să-l pomenim."

3.34
E păcat ca să plângi prea tare, prea isterizat la o înmormântare.

3.35
E păcat ca un satanist să bea medicamente antibiotice. Asta dă dovadă că organismul e slab și nu poate lupta fără ele. Totuși ele se beau în cazuri extreme, când organismul nu mai poate lupta de unul singur. După asta trebuie spuse rugăciuni de iertare.

3.36
E păcat să scrii numele cuiva cu literă mică. Orice nume de zeu cum ar fi: Allah, Iehova, Dumnezeu, Buddha, Satan, sau de muritor: Vitalicus, Costea... se scrie cu majusculă.

3.37
În bisericile sataniste e păcat ca bărbații să aibă capul descoperit. Cușmă căciulă, chepcă, glugă, broboadă, durșleac sau căciuli speciale sataniste. Capul descoperit îl pot avea preoții în careva momente ale slujbei. Femeile trebuie să aibă cât mai puține haine pe ele și evident, capul descoperit.

3.38
Pentru un satanist este păcat ca să nu meargă la votare și să nu fie la curent cu opțiunile politice.

3.39
Lenea nu este păcat. Este o reacție a organismului tău față de lucru pe care nu-ți place să-l faci. Dacă ți-ar fi plăcut, l-ai fi făcut fără oboseală și fără să vezi cum trece timpul. Păcat este să faci ceia ce nu-ți place.

3.40
Într-o acțiune nereușită, e păcat să dai vina pe altcineva. Astfel iai responsabilitatea de pe tine și singur îți limitezi acțiunile viitoare nefăcând nimic.