https://religiasatanista.org/?p=2

Principiile Religiei Sataniste


2.01
Religia Satanistă reprezintă existență vitală, în loc de promisiuni spirituale irealiste! (Anton Lavey)

2.02
Religia Satanistă reprezinta inteligență pură, în loc de ipocrizia în care oamenii se complac! (Anton Lavey)

2.03
Religia Satanistă reprezinta luptă, în loc de intoarcerea celuilalt obraz! (Anton Lavey)

2.04
Religia Satanistă reprezinta omul ca un animal printre animale, uneori mai bun, alteori mai rau decât cele ce merg pe patru picioare (Anton Lavey)

2.05
Religia Satanistă reprezinta toate așa-zisele «păcate», pentru că ele duc la mulțumirea fizică, mentală sau emoțională! (Anton Lavey)

2.06
Religia Satanistă reprezinta folosirea intensă a progresului tehnico-știintific (inclusiv coduri QR și cipuri biometrice :) pentru a face viața oamenilor mai ușoară.

2.07
Religia Satanistă reprezintă înmulțirea intensivă a omenirii pentru a pune stăpânire pe alte planete. Un satanist trebuie să facă tot posibilul ca să lase urmași.

2.08
Religia Satanistă reprezintă ignorarea tuturor legilor altor religii, respectarea Constituției, legilor țarii și legilor Religiei Sataniste.

2.09
Religia Satanistă reprezintă obiceiuri, tradiții, servicii, trolling, ... doar pentru a face viața omului interesantă.

2.11
Un Satanist Modern are obligația de a: •Respecta statutul "Religiei Sataniste" •E serios în discuțiile despre religie și nu spune că e ateu, chiar de este

2.12
Sataniștii cântă orice fel de muzică, dar cea mai aproape și plăcută lui Satan este Hard-Rockul. Sataniștii nu sunt obligați să iubească hardrock-ul, dar trebuie să-l respecte.

2.13
Femeia e Sfântă în Religia Satanistă. Anume femeia a scos bărbatul din robia lui Dumnezeu, și pentru asta trebuie adus tot respectul.

2.14
Sataniștii sunt buni actori. Nu se ceartă cu părinții sau cu frații din cauza religiei. Trollingul e lucru sfânt.

2.15
Dumnezeu este cel care ne-a creat, dar care își bate joc de noi. Cere rugăciuni, cere ascultare, cer bani prin biserici. De câteva ori a vrut să nimicească întreaga omenire nimicindu-i pe toți la rând, chiar și copii, iar Satan a putut salva doar familia lui Noe, pentru a menține omenirea în viață. Dumnezeu trimite și în prezent cutremure, războaie, viruși, însă cu ajutorul lui Satan, omenirea reușește să supravețuiască.

2.16
Un satanist trebuie să aibă tăria de caracter să termine lucru început. Căci cum se apucă de lucru, Dumnezeu și forțele rele îi împing alt lucru, care la prima vedere pare mai important.

2.17
Sataniștii au voie să fure, căci fură pentru Dumnezeul Său, adică pentru sine. Dar furând, un satanist își arată slăbiciunea: E slab, nu a putut să aibă lucru altfel decât să-l fure. Cei ce fură sunt conștienți că vor fi pedepsiți pentru asta.

2.18
Satana de obicei nu iartă. Dacă ai păcătuit vei primi pedeapsa cuvenită, nici mai mult, nici mai puțin. Totuși rugăciunile ajută, căci sunt primite ca argumente în apărarea celui judecat.

2.19
Satanismul este un drum al progresului continuu, iar răsplata vine în timpul acestei vieți, printr-o viață liberă, superioară atât din punct de vedere fizic cât și spiritual. Satanistul trebuie să fie fericit, în fiecare moment al vieții.

2.20
Iadul, după relatarile tuturor apostolilor a tuturor religiilor se afla în pământ. Nimeni nu știe la ce adâncime e Iadul, dar din spusele apostolului Leonid: "În Iad e cald și bine" putem deduce ca nu e la mare adâncime, iar temperatura e 10-25°С. Unde e Raiul ? După spusele Apostolului Pavel, Raiul, precum si pomul vieții e în al 3-lea cer. Ce temperatură e în al 3-lea cer (Mezosfera) −56,5°С. De aceea sataniștii doresc ca sufletele lor să ajungă în Iad.

2.21
Fiecare satanist trebuie să se străduie să fie mai bun ca alți într-un anumit domeniu. Și niciodată serviciile lui oferite în acest domeniu nu ar trebui să le facă gratis.