https://religiasatanista.org/?p=2

Principiile Religiei Sataniste


2.43
Religia Satanistă nu condamnă familia poligamică. (Un bărbat și mai multe femei sau o femeie și mai mulți bărbați. Dintre doi bărbați, sau două femei), însă propune de a forma o familie clasică, dintr-un singur bărbat și o singură femeie.

2.44
Pentru sataniști dacă există vre-o problemă care poate fi rezolvată cu bani, aceea nu mai poate fi numită «problemă», ci: «cheltuială de bani».

2.46
Sataniștii cred în viață după moarte. Sataniștii doresc ca sufletele lor să ajungă în Iad. (p:2.20). Dacă nu se vor respecta principiile satanice, sufletul ajunge în Rai, în al treilea cer (Stratosferă), la -56°C veți aștepta mii de ani, a doua venire a Mântuitorului.

2.47
Sataniștii sunt activi în viața politică. Fiecare are preferințele sale pe care le poate face publice și le poate promova.

2.48
Simțul umorului este cea mai mare virtute a unui satanist.

2.49
Sataniștii își controlează sentimentele. Tristețe, iubire, fericire, ș.a ... toate sunt simple procese chimice ce se petrec în creier.

2.50
Sataniștii nu devin bogați material muncind foarte mult fizic, ci punând mintea în mișcare și făcând strategi de lungă durată.

2.51
Înainte de a face un lucru sataniștii își analizează dorința. Dacă dorința de a face acest lucru e mică și rezultatul va fi mic, de aceea nici nu se apucă să-l facă.

2.52
Un satanist nu trebuie să aibă frică că nu e ca toți ceilalți, ci trebuie să fie tare pe principiile sale și toți ceilalți vor dori să fie ca el.

2.53
Sataniștii între ei nu se acuză PUBLIC de preferințele politice.

2.54
Un satanist poate merge la orice adunare religioasă, a oricărei religii. Nu uitați de Păcate 3.11: "E păcat să nu iai cărți și materiale didactice".

2.55
Dacă un candidat candidează mai mult de două ori la aceeași funcție și nu este singurul candidat, sataniștii îl pot vota, dar cu mari rezerve.

2.56
De la slujitorii Iadului satanistii primesc energie. Cu cât mai multă energie primesc, cu atât mai multă energie vor folosi pentru a se ridica printre oameni. Un satanist în orice lucru făcut trebuie să depună mai multă energie și «ciudă» decât un om obișnuit. Că merge, că citeste sau chiar când mănâncă. Cu cât mai multă energie cheltuie, cu atât mai multă va primi și-și va mări rezervorul. Fără energie satanistul devine un «nimeni», un muritor de rând.

2.58
Sataniștii sunt reprezentanții puternici ai acestei lumi, pentru că ei vor moşteni pământul și vor fi respectaţi de către toţi. Blestemaţi sunt cei slabi pentru că ei vor moşteni jugul și vor fi respinşi.

2.59
Un satanist care iubește cu adevărat o femeie, nu ar trebui să-i fie rușine să o prezinte soției.

2.60
Sataniștii singuri fac alegerea: • Aleg să caute schimbări, nu scuze. • Aleg să fie persoane de folos, nu o persoane folosite. • Aleg să fie respectați, nu să fie compătimiți. • Aleg să asculte vocea Zeului Tău, adică a Sa, dar nu părerile altora. • Aleg să trăiască prin alegere, nu la întâmplare.

2.61
Sataniștii niciodată nu abandonează lupta și mereu priveșc viața cu ochi de învingător.

2.62
Un satanist multe le pierde în viață și multe le câștigă. Important este să treacă peste toate problemele și să nu se pierdă pe Sine. Iar pierderile îl vor ajuta să prețuiască ceea ce are.

2.63
Sataniștii nu detestă oamenii ce spun minciuni, dar analizează de ce a fost spusă minciuna și de ce au căzut pradă ei, învățând din greșelile străine.

2.64
Pentru un satanist nu contează pe cine cunoaste EL, dar cine îl cunoaște pe acest satanist.