Warning: include(TMP/a.php): failed to open stream: No such file or directory in /mnt/sdb1/Dropbox/religiasatanista.org/TMP/art_img_com_share.php on line 3

Warning: include(): Failed opening 'TMP/a.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php') in /mnt/sdb1/Dropbox/religiasatanista.org/TMP/art_img_com_share.php on line 3

Warning: include(/mnt/sdb1/Dropbox/religiasatanista.org/TMP/Certificare/verify.php): failed to open stream: No such file or directory in /mnt/sdb1/Dropbox/religiasatanista.org/TMP/TMP/certificat_save.php on line 5

Warning: include(): Failed opening '/mnt/sdb1/Dropbox/religiasatanista.org/TMP/Certificare/verify.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php') in /mnt/sdb1/Dropbox/religiasatanista.org/TMP/TMP/certificat_save.php on line 5

Notice: Undefined index: moderator in /mnt/sdb1/Dropbox/religiasatanista.org/TMP/TMP/certificat_save.php on line 6
Bancuri despre Rai
https://religiasatanista.org/?p=59


Notice: Undefined variable: head in /mnt/sdb1/Dropbox/religiasatanista.org/TMP/TMP/edit_img_share.php on line 8

Istorioare din Rai


La porțile paradisului stă apostolul Petru. Vin trei bărbați. Petru-i întreabă: - Ești căsătorit? - Of, da, căsătorit ... - Atunci mergi în paradis. Întreabă pe-al doilea: - Ești căsătorit ? - O da, căsătorit ... - Atunci și tu în paradis. Solicită a treia: - Sunteți căsătorit ? - O, da, de două ori ... - Atunci mergi în iad. - Dar de ce ? - Paradisul - este pentru mucenici, nu pentru idioți.
În Rai Isus, Moise și Dumnezeu joacă golf. Primul bate pe Moise și mingea cade în apă. Moise vine la apă, desface apa și când lovește a doua oară, mingea nimerește în buzunar. Cel de-al a doilea, a lovit Isus și iarăși mingea cade în apă. Isus a mers pe apă, venind la minge, șutează și lovind a doua oară nimerește în buzunar. Al treilea lovește Dumnezeu. Mingea cade în apă, și de-odată e înghițită de un pește, peștele e prins de un pescăruș, pescărușul capturat de un soim. Șoimul zboară un pic și lasă pescărușul, pescărușul lasă peștele peștele căzând împinge mingea, care cade direct în buzunar. Isus strigă la tat-so - Tată, ai zaibit poporul cu trucurile astea evreești!
Dumnezeu îi spune lui Adam: - Du-te mergi de-a lungul acestui drum. Adam: - Și ce este un drum? Dumnezeu i-a explicat. - Apoi du-te la râu. - Și ce este râul? Dumnezeu a explicat din nou. - Apoi intră la peștera. - Ce-i aia? Dumnezeu a explicat din nou. - Acolo vei vedea o femeie. Vreau să continați rasa umană... Dumnezeu i-a explicat totul, și Adam a plecat. Dar a revenit după 5 minute. Dumnezeu: - Ei bine, acum a mers ? - Da ce-i asta "mă doare capul"?
S-a prăbușit un avion cu o echipa de fotbal. Toate echipa vine la porțile Raiului. Sfântul Petru le spune: - Nu au ce face fotbaliștii aici, plasați în iad . Echipa se întoarce și pleacă. Atunci Sfântul Petru strigă la ei: - Și atacantul de centru e printre voi? - Da! - Tu, fiule rămâi. Am văzut ultimul joc, tu nu ești fotbalist.
A murit Lenin. Dumnezeu și Diavolul decid unde să-l trimită, în Rai sau Iad. Au decis că în Iad. L-au ținut o săptămână, s-a întâlnit din nou Dumnezeu și Satan. - Bună, Dumnezeu, la mine e complicat. S-au răzvrătit dracii, fac revoluție. Cer de opt ore de muncă, cinci zile în săptămână. Îmbunătățirea condițiilor de lucru, vor aer condiționat... Poate îl iai pe acest Lenin în paradisul Tău? - Bine! A mai trecut o săptămănă. Satan îl vede pe Dumnezeu alergând cu o carte sub braț. - Hei, Dumnezeu, ce mai faci? - În primul rând, nu Dumnezeu, ci un tovarășe, și în al doilea rând, Dumnezeu nici nu există, și în al treilea rând, nu mă deranja, mă grăbesc la întâlnirea de partid.
După înviere și înălțarea la ceruri, Iisus ajunge la poarta raiului. Sfântul Petru îl întâmpină interogativ și prost dispus: — Cine ești tu, mă? — Sunt Iisus… Ce, nu mă recunoști? — Pleacă, băi, aurolacule de aici! Tu nu ești Iisus! — Cum, Petre, nu mă recunoști ? Sunt eu, Iisus, fiul lui Dumnezeu! — Pleacă, băi, de aici, că altfel pun mascații pe tine! Supărat, Iisus se duce la poarta din spate. Acolo îl găsește pe sfântul Ilie. — Ce faci, Ilie? Ce s-a întâmplat cu Petre de nu mă mai recunoaște? — Cine ești tu? — Cum, Ilie, nici tu nu mă mai recunoști? — Băi, vagabondule, tai-o de aici, că te trăznesc! Valea! Profund dezamăgit, Iisus intră în rai printr-o gaură din gard știută numai de el. Mergând el așa, supărat, prin poienile raiului, la un moment dat îl vede pe Dumnezeu sub un măr. — Tată! Ce se întampla aici? Petru și Ilie nu mă mai recunosc. Nici nu m-au lăsat să intru. — Băi, borfașule, m-au informat de la poartă despre tine. Așa că pleacă imediat, altfel te trimit în iad. Ajuns în pragul disperării, simțindu-se ca-ntr-un episod din X Files, Iisus dă să plece… Deodată însă simte mâna Tatălui bătându-l pe umăr. — Fiule! Uită-te la mărul acela și zâmbește. Ești la camera ascunsă!
În faţa Porţii Raiului, stătea un popă şi un şofer de autobuz. Vine Sfântul Petru şi zice: - Tu, şoferule, poţi să treci, iar tu, părinte, mai aşteaptă. Preotul, indignat, întreabă: - Cum aşa ? Sfinte Petre eu care mi-am închinat toată viaţa bisericii... - Ei, şi?... La tine în biserică, toată lumea dormea, iar la el în autobuz toată lumea se ruga.
Stătea Sfântul Petre la Poarta Raiului. Aude o bătaie în ea. Deschide şi nu observă pe nimeni. Mai stă un minut, iar bătaie. Iar deschide, iar nimeni. Se gândeşte Sfântul Peteu să lase poarta deschisă, ca să-l vadă pe glumeţ. Apare un bărbat, pe care Sfântul Petru îl întreabă: - Auzi, cu gluma asta a ta riscai să nu te mai primim, cu toate faptele tale bune! - Nu e vina mea, Sfinte Petre! Mă tot resuscitează cei de la salvare.
În faţa Porţii Raiului, o femeie discută cu Sfântul Petru: - Soţul meu este cumva aici? Îl cheamă Nicu! - Aici o sunt mulţi oameni cu numele Nicu, răspunde apostolul. Pentru a-ţi putea da un răspuns, am nevoie de unele amănunte. - Când era pe patul de moarte, soţul mi-a pus că dacă i-am fost necredincioasă se va răsuci în mormânt. - Păi de ce nu spuneţi aşa, stimată doamnă! Întreabă de Nicu „Titirezul”.
Un doctor moare şi ajunge la Poarta Raiului şi aude vocea Sfântului Petru: - Furnizorii să intre pe uşa din spate ! În apropiere de sesiune, Dumnezeu îl trimite pe Sfântul Petru să vadă ce fac studenţii de la diferite facultăţi. Se întoarce Sfântul Petru şi raportează: - Studenţii de la Medicină învaţă pe rupte, studenţii de la ASE învaţă pe rupte, studenţii de la Politehnică dau petreceri, beau şi se distrează. După o vreme Dumnezeu îi trasează apostolului aceiaşi sarcină, iar acesta raportează: - Studenţii de la Medicină învaţă pe rupte, studenţii de la ASE învaţă pe rupte, studenţii de la Politehnică dau petreceri, beau şi se distrează. În sesiune, iar îl trimite Dumnezeu pe Sfântul Petru pentru a vedea ce fac studenţii, după vizită el explică: - Studenţii de la Medicină stau treji nopţi întregi să înveţe, studeţii de la ASE la fel, studenţii de la Politehnică se roagă de zor! Dumnezeu: - Bine! P-ăştia îi trecem !
O pereche proaspăt căsătorită a avut un accident în drum spre biserică și a ajuns la poarta Raiului. - Ne iubim atât de mult și încă vrem să ne căsătorim, zice unul dintre tineri. - Ești primul aici cu o astfel de cerere, a spus sf.Petru și a dispărut timp de trei săptămâni. Trei săptămâni mai târziu, a revenit cu un preot, care le-ar înregistra căsătoira. Dar tinerii de-acum nu mai doreau căsătorie. - În Paradis căsătoria este inutilă, am putea să divorțăm? - Nu mă nebuniți! Trei săptămâni am căutat până am găsit un preot în Rai. Aveți idee cât timp va dura să găsesc un avocat aici?